
Οι ευχές των Ομπάμα για τον αρραβώνα Χάρι – Μαρκλ
Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δήλωσαν «ενθουσιασμένοι» με την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, μέσω διαδικτύου.
Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δήλωσαν «ενθουσιασμένοι» με την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, μέσω διαδικτύου.
«Η Μισέλ και εγώ με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον αρραβώνα τους. Σας ευχόμαστε μια κοινή ζωή γεμάτη ευτυχία και χαρά», έγραψε στο Twitter ο Ομπάμα.
Michelle and I are delighted to congratulate Prince Harry and Meghan Markle on their engagement. We wish you a lifetime of joy and happiness together.
— Barack Obama (@BarackObama) 27 Νοεμβρίου 2017
Πάντως, ο διάδοχός του στην αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τράμπ δεν έχει ακόμη αντιδράσει στην είδηση.
Το ζεύγος Ομπάμα είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι και έχει παρευρεθεί πολλές φορές στους Αγώνες Invictus– ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι–με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο.
Μάλιστα η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ είναι δριμεία επικριτής του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και κάποια στιγμή είχε δηλώσει ότι θα εγκατέλειπε τις ΗΠΑ για τον Καναδά, αν εκείνος κέρδιζε τις εκλογές.
in.gr
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση

