
Λαβράκια «έπιασε» το ΣΕΠΕ τη Black Friday
Σαρωτικούς ελέγχους διενήργησε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) τη Black Friday σε συνολικά 98 εμπορικά πολυκαταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
Σαρωτικούς ελέγχους διενήργησε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) τη Black Friday σε συνολικά 98 εμπορικά πολυκαταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα, το ΣΕΠΕ σε 23 περιπτώσεις εντοπίστηκαν παραβάσεις που αφορούσαν χρονικά όρια εργασίας και υπερωριακή απασχόληση εργαζομένων αλλά και ζητήματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία.
Παράλληλα, ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός των ελέγχων για την εορταστική περίοδο με έμφαση στους κλάδους του επισιτισμού, της παροχής υπηρεσιών και του λιανικού εμπορίου.
Υπενθυμίζετε ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 15512 ή στα κατά τόπους τμήματα Επιθεώρησης Εργασίας.
in.gr
- Κούβα: Οι ΗΠΑ απελαύνουν Κουβανό για «υπονομευτικές» δραστηριότητες
- ΗΠΑ – Βοσνία 2-0: Άνετη πρόκριση για τους Αμερικάνους – «Ραντεβού» με το Βέλγιο στους «16»
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
