Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτόν τον Τζούρτζεβιτς θέλουν στον Ολυμπιακό

Αυτόν τον Τζούρτζεβιτς θέλουν στον Ολυμπιακό

Ο Ούρους Τζόρτζεβιτςμ, ο σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα στο ματς με την Κέρκυρα και δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του στο ταξίδι της επιστροφής, με τον προπονητή των Ερυθρολεύκων, Τάκη Λεμονή, να δίνει συγχαρητήρια στον νεαρό φορ.

Όταν ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον περασμένο Αύγουστο την Παρτίζαν στο «Καραϊσκάκη», ο Ούρος Τζούρτζεβιτς φρόντισε να κάνει τη διαφορά. Η εμφάνιση του δεν πέρασε απαρατήρητη, οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν σχεδόν τρία εκ. ευρώ για την απόκτηση του και ο νεαρός Σέρβος στράικερ έπιασε λιμάνι.

Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον 23χρονο στράικερ, ωστόσο το γκολ που πέτυχε ο Τζούρτζεβιτς στην Κέρκυρα και με το οποίο οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 2-1, μπορεί να είναι η αρχή για μια διαφορετική πορεία. Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο νεαρός επιθετικός αμέσως μετά το γκολ, αλλά και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, φανερώνει πόσο ήθελε αυτό το τέρμα ο Τζούρτζεβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε πάρει ευκαιρίες από τον Λεμονή και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία. Και μάχες έδινε και μέσα σε φάσεις ήταν. Γίνεται όμως εύκολα αντιληπτό ότι η ρέντα είναι μεγάλη υπόθεση για τον επιθετικό. Κι όταν ένας στράικερ δεν έχει ρέντα τότε η εστία μοιάζει με «σπιρτόκουτο».

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι δε φρόντισε να διαχειριστεί σωστά τον νεαρό επιθετικό, όταν ο Τζούρτζεβιτς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Ο Χάσι έριξε αμέσως τον Σέρβο στα βαθιά χωρίς να τον βοηθήσει στις προπονήσεις κι αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για τον παίκτη. Ένα πρόβλημα που επηρέασε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά τον Σέρβο σέντερ φορ.

«Άλλος άνθρωπος» στην επιστροφή

Όλοι είχαν να λένε μετά το τέλος του αγώνα, για το πόσο χαρούμενος ήταν ο νεαρός επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα. Ο Τζούρτζεβιτς ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση κι έλεγε στους συμπαίκτες του πόσο πολύ ήθελε αυτό το γκολ.

Δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερος τρόπος για να βελτιώσει την ψυχολογία του ένας επιθετικός. Το γκολ είναι η «τροφή» που δίνει αυτοπεποίθηση στον στράικερ και όλοι στο μεγάλο λιμάνι ευελπιστούν ότι ο 23χρονος σέντερ φορ θα συνεχίσει να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον καλό Τζούρτζεβιτς, ειδικά τώρα, σε μια περίοδο που ο Εμενίκε είναι εκτός πλάνων και δε βοηθά την ομάδα του.

Ο Λεμονής απ’ την πλευρά του είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον νεαρό άσο να πετυχαίνει ένα πολύ σημαντικό γκολ και μετά το τέλος του ματς φρόντισε να μιλήσει με τον παίκτη.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος συνεχάρη τον Τζούρτζεβιτς για το γκολ που πέτυχε αλλά και για τη γενικότερη προσπάθεια του στο ματς, ζητώντας από τον νεαρό επιθετικό να συνεχίσει την προσπάθεια. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι ο Τζούρτζεβιτς θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα στο «Καραϊσκάκη».

in.gr

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024