Μπορεί η νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου της Jeep να πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στην επικείμενη έκθεση του Los Angeles και κατ΄επέκταση, να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα πλήρη στοιχεία των προδιαγραφών του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προκύπτουν πληροφορίες που αφορούν, άλλες πιο «μακρινές» εκδόσεις του η έλευση των οποίων τοποθετείται σε δεύτερο χρόνο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η αναμενόμενη pickup έκδοση η οποία θα προκύψει από την νέα γενιά του μοντέλου και που σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της φίρμας, θα περιλάβει στα χαρακτηριστικά της και τη δυνατότητα επιλογής μιας υφασμάτινης αναδιπλούμενης οροφής.

Αν και σίγουρα η συγκεκριμένη επιλογή δεν αποτελεί «ξένο σώμα» σε σχέση με τις συνήθεις δυνατότητες που προσφέρει το Wrangler, η υιοθέτηση μιας υφασμάτινης οροφής από την pickup έκδοση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί εξίσου συνηθισμένη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται να υπάρχει στο μυαλό της Jeep από καιρό, καθώς η αμερικανική φίρμα είχε παρουσιάσει το 2016 ένα πρωτότυπο pickup με αφετηρία το Wrangler, το Crew Chief 715 και το οποίο παρά την σαφή σκληροπυρηνική περιπετειώδη προσέγγισή του, διέθετε μια υφασμάτινη οροφή.

Ανεξαρτήτως της τελικής απόφασης περί οροφής, είναι γεγονός ότι το νέο pickup θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη, με μεγαλύτερο μήκος, εκδοχή της αρχιτεκτονικής του νέου Wrangler με το οποίο θα φιλοξενείται στις ίδιες γραμμές παραγωγής.

auto.in.gr