Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Jeep Wrangler Pickup «υποψήφιο» για υφασμάτινη οροφή

To Jeep Wrangler Pickup «υποψήφιο» για υφασμάτινη οροφή

Η νέα γενιά του Wrangler αναμένεται να αποτελέσει αφετηρία για τη δημιουργία ενός αντίστοιχου σχεδιαστικού ύφους pickup μοντέλου το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μιας υφασμάτινης οροφής.

Μπορεί η νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου της Jeep να πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στην επικείμενη έκθεση του Los Angeles και κατ΄επέκταση, να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα πλήρη στοιχεία των προδιαγραφών του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προκύπτουν πληροφορίες που αφορούν, άλλες πιο «μακρινές» εκδόσεις του η έλευση των οποίων τοποθετείται σε δεύτερο χρόνο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η αναμενόμενη pickup έκδοση η οποία θα προκύψει από την νέα γενιά του μοντέλου και που σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της φίρμας, θα περιλάβει στα χαρακτηριστικά της και τη δυνατότητα επιλογής μιας υφασμάτινης αναδιπλούμενης οροφής.

Αν και σίγουρα η συγκεκριμένη επιλογή δεν αποτελεί «ξένο σώμα» σε σχέση με τις συνήθεις δυνατότητες που προσφέρει το Wrangler, η υιοθέτηση μιας υφασμάτινης οροφής από την pickup έκδοση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί εξίσου συνηθισμένη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται να υπάρχει στο μυαλό της Jeep από καιρό, καθώς η αμερικανική φίρμα είχε παρουσιάσει το 2016 ένα πρωτότυπο pickup με αφετηρία το Wrangler, το Crew Chief 715 και το οποίο παρά την σαφή σκληροπυρηνική περιπετειώδη προσέγγισή του, διέθετε μια υφασμάτινη οροφή.

Ανεξαρτήτως της τελικής απόφασης περί οροφής, είναι γεγονός ότι το νέο pickup θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη, με μεγαλύτερο μήκος, εκδοχή της αρχιτεκτονικής του νέου Wrangler με το οποίο θα φιλοξενείται στις ίδιες γραμμές παραγωγής.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024