Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φάμελλος: Δεν υπάρχει ανισοτιμία στην πώληση πυρομαχικών

Φάμελλος: Δεν υπάρχει ανισοτιμία στην πώληση πυρομαχικών

Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, την οποία κατηγόρησε ότι είναι «κόμμα κρατιστών».

Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, την οποία κατηγόρησε ότι είναι «κόμμα κρατιστών».

«Είναι, πράγματι, άξιο απορίας το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις που εφάρμοσαν τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας στην ελληνική κοινωνία, μας εγκάλεσαν και φέτος επειδή χορηγούμε το κοινωνικό μέρισμα, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής», σχολίασε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Η ΝΔ αν και αυτοαποκαλείται «φιλελεύθερο» κόμμα, έχει αποδειχθεί κόμμα κρατιστών και μάλιστα με τον πιο χυδαίο τρόπο, εφόσον συντηρούσαν την επιχειρηματικότητα των δικών τους παιδιών με κρατικοδίαιτα συμβόλαια, σε αυτούς έδιναν δάνεια με αέρα χρεώνοντας τις τράπεζες, ενώ ταυτόχρονα διόριζαν τον κομματικό τους στρατό με ρουσφέτια, διογκώνοντας τον δημόσιο τομέα, την ίδια στιγμή που τον απαξίωναν. Θεωρούν εαυτούς μέντορες του φιλελευθερισμού, αλλά είναι απλώς χυδαίοι κρατιστές, χωρίς να εφαρμόσουν ποτέ ίσους κανόνες και στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν και τους δύο».

Ερωτηθείς για την επερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα συζητηθεί αύριο Δευτέρα, στη Βουλή, και αφορά στην πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ είπε ότι παρά τη φασαρία που κάνουν η αντιπολίτευση και τα φιλικά της ΜΜΕ δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο σχετικά με ανισοτιμία ή εμπλοκή ή πιθανά οφέλη πολιτικών ή άλλων προσώπων της διαπραγμάτευσης.

«Η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργήσει εντυπώσεις σχετικά με την προσέλευση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή είναι αισχρή. Επί συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου το ελληνικό Κοινοβούλιο έζησε την απόλυτη απαξίωση, με τον τότε πρωθυπουργό να μην πατάει το πόδι του ούτε στην Ώρα του Πρωθυπουργού, ως όφειλε, ούτε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο», σχολίασε ο κ. Φάμελος και προσέθεσε:

«Τώρα ο πρωθυπουργός διεκδικεί να είναι παρών σε όλες τις συνεδριάσεις. Και εμείς, την ερχόμενη Δευτέρα, στο Κοινοβούλιο, θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Θα συζητήσουμε με τιμιότητα και διαφάνεια, μπροστά στον Έλληνα πολίτη και θα κλείσουμε το ζήτημα, χωρίς να αφήσουμε την παραμικρή σκιά. Μετά, θα αφήσουμε την ΝΔ να ψάχνει για τα fake news της επόμενης εβδομάδας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024