Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τη Δευτέρα η προκήρυξη του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες

Τη Δευτέρα η προκήρυξη του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες

Τη Δευτέρα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών από το ΕΣΡ. Μέσα σε τρεις μήνες η δημοπρασία.

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την προκήρυξη του διαγωνισμού χορήγησης πανελλαδικές τηλεοπτικές άδειες γενικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα δημοσιοποιήσει τη προσεχή Δευτέρα την προκήρυξη -κάτι που ήταν να γίνει στις 20 του μήνα- καθώς έπρεπε να μεταφραστεί και στα Αγγλικά.

Μετά από τη δημοσιοποίηση η διαδικασία εισέρχεται στο τελικό στάδιο, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το φάκελο της υποψηφιότητάς τους εντός 45 ημερών.

Στη συνέχεια το ΕΣΡ θα εξετάσει τους φακέλους και θα δώσει την άδειά του για τη διενέργεια της δημοπρασίας, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή διαδικασία «τύπου reality» όπου οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες είχαν κλειστεί για μέρες στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Θυμίζουμε ότι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών αυξήθηκε, φτάνοντας τις επτά, αντί για τέσσερις που ήταν στο νόμο Παππά, με το ελάχιστο τίμημα να είναι καθορισμένο στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η συγκέντρωση τουλάχιστον 245 εκατομμυρίων ευρώ από τη δημοπρασία, ποσό που είχε συγκεντρωθεί και στην προηγούμενη διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων αδειών και είχε ικανοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024