Εξηγήσεις Κουρουμπλή: Δεν θα διοριστούν στον ΟΛΠ τέσσερα άτομα
Διευκρινίσεις στην τροπολογία που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφερόταν στη διαδικασία διορισμού και πρόσληψης επιτυχόντων σε διαγωνισμό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ, ο διορισμός των οποίων εκκρεμούσε από το 2009, το 2011 και το 2014, έδωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM».
Διευκρινίσεις στην τροπολογία που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφερόταν στη διαδικασία διορισμού και πρόσληψης επιτυχόντων σε διαγωνισμό του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ, ο διορισμός των οποίων εκκρεμούσε από το 2009, το 2011 και το 2014, έδωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM».
Ο υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για τέσσερα άτομα που δικαιούνταν να διοριστούν στον ΟΛΠ, αλλά τελικά θα διοριστούν στο Δημόσιο. «Δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΛΠ, ο οποίος τώρα είναι μία ιδιωτική επιχείρηση» πρόσθεσε.
Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στις μετατάξεις υπαλλήλων του ΟΛΠ, οι οποίοι επιθυμούν να διοριστούν στο Δημόσιο και μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον περίπου 500 άτομα.
«Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι πάρα πολύ λίγοι, γιατί όλοι αυτοί που θα φύγουν από τον ΟΛΠ, όπου τους έχουμε εξασφαλίσει με βάση τη σύμβαση παραχώρησης ένα καλό επίπεδο μισθών και πάνε στο Δημόσιο, θα ξεκινήσουν σαν να είναι νέοι υπάλληλοι, των 700ευρώ» σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι από εδώ και στο εξής είναι θέμα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης να προχωρήσει αυτή τη διαδικασία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)









































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442