
Τηλεοπτικά τα προκριματικά της εθνικής μπάσκετ
Τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ξεκινά την Παρασκευή η εθνική ομάδα μπάσκετ.
Τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ξεκινά την Παρασκευή η εθνική ομάδα μπάσκετ.
Πρώτος σταθμός, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 21:30, η Μεγάλη Βρετανία, όπου το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου έχοντας να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες, που οφείλονται και στο γεγονός ότι υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Euroleague.
Στη συνέχεια, η «επίσημη αγαπημένη» θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το Ισραήλ, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 5 το απόγευμα.
Τα δύο παιχνίδια της Εθνικής θα καλυφθούν από τη δημόσια τηλεόραση και συγκεκριμένα από την ΕΡΤ1, με τους Βαγγέλη Ιωάννου και Δημήτρη Χατζηγεωργίου να βρίσκονται στην περιγραφή.
in.gr
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών

