Καστοριά: Συνελήφθη ζευγάρι που μετέφερε 40 κιλά κάνναβης
Ζευγάρι που φέρεται ότι μετέφερε στο αυτοκίνητό του 40 κιλά κάνναβης εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.
Ζευγάρι που φέρεται ότι μετέφερε στο αυτοκίνητό του 40 κιλά κάνναβης
εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της
Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.
Όπως έγινε γνωστό, τα ναρκωτικά ήταν τοποθετημένα σε συσκευασίες του ενός κιλού σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους στο πορτμπαγκάζ και οι δύο δράστες, ο 38χρονος οδηγός και η συνεπιβάτης του, 32 ετών, κατευθύνονταν προς το εσωτερικό της χώρας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία των δύο συλληφθέντων σε περιοχή της Καβάλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης καθώς και ένα γυάλινο φιαλίδιο, που περιείχε άγνωστη λευκή σκόνη, συνολικού βάρους 37 γραμμαρίων.
Την προανάκριση της υπόθεσης πραγματοποιεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442