Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνίδα συνελήφθη στο Χονγκ Κογκ με 2,5 κιλά ηρωίνης

Ελληνίδα συνελήφθη στο Χονγκ Κογκ με 2,5 κιλά ηρωίνης

Με 2,6 κιλά ηρωίνης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μοντέλο από την Ελλάδα. Η 19χρονη έφτασε στο αεροδρόμιο με πτήση από την Αιθιοπία και όταν την κάλεσαν για έλεγχο οι τελωνειακοί ανακάλυψαν σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες στο σακίδιο πλάτης που κουβαλούσε 2,6 κιλά ηρωίνης αξία περίπου 300.000 δολαρίων.

Με 2,6 κιλά ηρωίνης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μοντέλο από την Ελλάδα.

Η 19χρονη έφτασε στο αεροδρόμιο με πτήση από την Αιθιοπία και όταν την κάλεσαν για έλεγχο οι τελωνειακοί ανακάλυψαν σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες στο σακίδιο πλάτης που κουβαλούσε 2,6 κιλά ηρωίνης αξία περίπου 300.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ωστόσο πιστεύετε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Η Ελληνίδα οδηγήθηκε στο Δικαστήριο του Δυτικού Kowloon και κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Κίνας, όσοι συλλαμβάνονται για κατοχή ή μεταφορά ναρκωτικών μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με ισόβια, ενώ όσοι πιαστούν να είναι χρήστες οδηγούνται υποχρεωτικά σε δημόσια κλινική απεξάρτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο τις τελευταίες ημέρες για μεταφορά κοκαΐνης και για το λόγο αυτό γίνεται έρευνα για να εξακριβωθεί αν όλες τους είχαν στρατολογηθεί από το ίδιο καρτέλ ναρκωτικών.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024