
Νέος κύκλος ερευνών για τον Τσαλικίδη
Ο εισαγγελέας Εφετων Γρηγόρης Πεπόνης ανέλαβε την έρευνα- τρίτη- κατά σειρά για τα αίτια του θανάτου του πρώην στελέχους της VODAFONE Κώστα Τσαλικίδη.
Ο εισαγγελέας Εφετων Γρηγόρης Πεπόνης ανέλαβε την έρευνα- τρίτη- κατά σειρά για τα αίτια του θανάτου του πρώην στελέχους της VODAFONE Κώστα Τσαλικίδη.
Μετα τη δικαίωση των συγγενών του από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετων αποφάσισε την ανάσυρση της δικογραφίας, προκειμένου να πέσει φως στην πολύκροτη υπόθεση, άμεσα συνδεδεμένη με το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Το ΕΔΑΔ έκρινε οτι το ελληνικό δημόσιο υποχρεούται σε αποζημιωση της οικογενειας Τσαλικίδη, υψους 54.000 (με τα δικαστικά έξοδα), με σκεπτικό οτι δεν προέβη σε βάθος έρευνα ως προς τα αίτια του θανάτου.
Ερευνες των εισαγγελικών αρχών εχουν καταδείξει ως αιτία την αυτοκτονία, εκδοχή με την οποία διαφωνούν ως και σήμερα οι συγγενείς του εκλιποντος.
Ελευθερία Κόλλια
in.gr
- Γερμανία: Ο Μερτς απαντά στις απειλές Τραμπ τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές
- 72 δόσεις: Πώς ρυθμίζονται τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ
- Ανησυχία για τα αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0 (vid)
