Ο Όλαφ Μέλμπεργκ, τον οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού θα θυμούνται ως έναν απ’ τους κορυφαίους αμυντικούς που φόρεσαν τη φανέλα των “ερυθρόλευκων”, αποχώρησε την Τρίτη από την τεχνική ηγεσία της Μπρομαποϊκάρνα.

Ο παλαίμαχος Σουηδός στόπερ είχε αναλάβει τον πάγκο της ομάδας πριν από δύο χρόνια (2015) όταν η Μπρομαποϊκάρνα ήταν στην τρίτη κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου. Η πορεία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Μέλμπεργκ χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή, καθώς ο νεαρός τεχνικός πλέον την οδήγησε στη μεγάλη κατηγορία.

Αναμφισβήτητα μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον Μέλμεργκ, ο οποίος όμως έκρινε ότι πρέπει ν’ ανοίξει ένα νέο “κεφάλαιο” στην καριέρα του.

Ο Σουηδός προπονητής είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι προτάσεις που έχει δεχθεί ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού δεν είναι λίγες.

Το επίτευγμα του Μέλμπεργκ με την Μπρομαποϊκάρνα δεν πέρασε απαρατήρητο και μεγάλες ομάδες της Σουηδίας φαίνεται πως σκέφτονται τον πρώην “ερυθρόλευκο” στόπερ για τον πάγκο τους.

in.gr