Στον ανακριτή ο πραγματογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ. για υπεξαίρεση κατασχεθέντων
Στον ανακριτή παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο 63χρονος κοσμηματοπώλης του Κολωνακίου που είχε διορισθεί από τις Αρχές σαν δικαστικός εκτιμητής των κλοπιμαίων από την μαφία των Ρομά και συνελήφθη χθες, Δευτέρα, κατηγορούμενος για απάτες και υπεξαιρέσεις κατασχεμένων κοσμημάτων.
Στον ανακριτή παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο 63χρονος κοσμηματοπώλης του Κολωνακίου που είχε διορισθεί από τις Αρχές σαν δικαστικός εκτιμητής των κλοπιμαίων από την μαφία των Ρομά και συνελήφθη χθες, Δευτέρα, κατηγορούμενος για απάτες και υπεξαιρέσεις κατασχεμένων κοσμημάτων.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για ψευδορκία πραγματογνώμονα, απάτη κατ’ εξακολούθηση και επάγγελμα καθώς και για παραβίαση – υπεξαίρεση κατασχεθέντων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος, με την ιδιότητα του εκτιμητή τιμαλφών, είχε παραλάβει από την αστυνομία κατασχεμένα κοσμήματα και τιμαλφή για να προβεί στην εκτίμησή τους.
Κατά την επιστροφή των παραδοθέντων κοσμημάτων διαπιστώθηκε ότι μέρος αυτών είχε αντικατασταθεί με άλλα χαμηλότερης αξίας, ενώ επιπλέον είχαν αντικατασταθεί τα συνοδευτικά έγγραφα τους με άλλα χειρόγραφα.
Επίσης, η αστυνομία ερευνά συμμετοχή του και σε άλλη συναφή περίπτωση.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο γραφείο – εργαστήριό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά κοσμήματα, των οποίων η προέλευση και το νόμιμο της κατοχής ερευνώνται.
in.gr
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει το νεκρό πατέρα της από το νοσκομείο και της έδωσαν λάθος σορό
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442