Μ.Βορίδης: Η ΝΔ ενσωματώνει στο πρόγραμμά της το λόγο της κοινωνίας
Την άποψη πως μέσα από τη διαδικασία των προσυνεδρίων «η ΝΔ ενσωματώνει στο πρόγραμμά της το λόγο της κοινωνίας» εξέφρασε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ο οποίος συμμετέχει στο 5ο προσυνέδριο της παράταξης, που διεξάγεται στη Λάρισα.
Την άποψη πως μέσα από τη διαδικασία των προσυνεδρίων «η ΝΔ ενσωματώνει στο πρόγραμμά της το λόγο της κοινωνίας» εξέφρασε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ο οποίος συμμετέχει στο 5ο προσυνέδριο της παράταξης, που διεξάγεται στη Λάρισα.
Ο κ. Βορίδης υποστήριξε πως το προσυνέδριο που διεξάγεται στη θεσσαλική πόλη, όπως και τα υπόλοιπα προσυνέδρια, δίνει τη δυνατότητα στη ΝΔ να ακούει την κοινωνία και να «χτίζει τη συμφωνία αλήθειας», τονίζοντας πως οι θεματικές του συνεδρίου στη Λάρισα είναι πολύ σημαντικές.
«Το συνέδριο στη Λάρισα έχει τρεις πολύ σημαντικές ενότητες. Η πρώτη αφορά την αγροτική ανάπτυξη, που για την περιοχή αλλά και για όλη την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικός ο πρωτογενής τομέας. Η δεύτερη είναι ο ρόλος που μπορεί να παίξει η αυτοδιοίκηση στην παραγωγική ανασυγκρότηση και η τρίτη αφορά τις υποδομές που χρειαζόμαστε, προκειμένου να μας βοηθήσουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση. Όλοι περιμένουμε με ενδιαφέρον το κλείσιμο που θα κάνει ο πρόεδρος, που θα ενσωματώσει περιεκτικά το λόγο που θα αναπτυχθεί σε αυτή την προσυνεδριακή διαδικασία» σημείωσε ο κ. Βορίδης
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).