Άγνωστο εάν ο Πούτιν θα είναι υποψήφιος για επόμενη προεδρική θητεία
«Προς το παρόν είναι άγνωστο, αν ο Πούτιν θα θέσει υποψηφιότητα για την επόμενη προεδρική θητεία. Όπως γνωρίζετε ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα για το θέμα αυτό». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του ρώσου προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.
«Προς το παρόν είναι άγνωστο, αν ο Πούτιν θα θέσει υποψηφιότητα για την επόμενη προεδρική θητεία. Όπως γνωρίζετε ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα για το θέμα αυτό». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του ρώσου προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.
Ο Πεκσόφ ανακοίνωσε επίσης ότι ο ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε, την Παρασκευή, με τον πρόεδρο του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών και πρώην υπουργό οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν.
Στο ερώτημα, αν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην συνάντηση που είχε με τον Αλεξεί Κουντρίν, συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο να εκπονήσει ο Κουντρίν το τμήμα του προεκλογικού του προγράμματος του Πούτιν που αφορά την οικονομία, ο Πεσκόφ απάντησε λέγοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έκανε καμία τέτοια δήλωση.
Οι προεδρικές εκλογές στην Ρωσία θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου του 2018 ενώ η προεκλογική εκστρατεία θα ξεκινήσει επίσημα εντός του Δεκεμβρίου του 2017.
«Παρόλο που ο Πούτιν ανησυχεί για το «χρώμα» των επαναστάσεων που σάρωσαν την πρώην Σοβιετική Ένωση, η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι μία μαζική εξέγερση, ακόμη λιγότερο μία αναβίωση των Μπολσεβίκων. Είναι ότι από την άνοιξη του 2018, οπότε και ο Πούτιν θα αρχίσει την έκτη θητεία του μετά τις εκλογές τις οποίες σίγουρα θα κερδίσει, θα ξεκινήσουν οι εικασίες για το τι μέλλει γενέσθαι. Θα μεγαλώσει ο φόβος αναταραχής, όπως συνέβη με τους προηγούμενους ρώσους ηγέτες», είχε γράψει ο Economist, αφιερώνοντας το νέο τεύχος του στον ρώσο πρόεδρο και επισημαίνοντας την πικρή γεύση που ενδέχεται να αφήσει μια νέα θητεία του Πούτιν.
in.gr
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)




























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442