Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Στο λατομείο της ΤΙΤΑΝ τα φερτά υλικά από την Δ. Αττική

Τη μεταφορά φερτών υλικών από τις πληγείσες περιοχές στο ανενεργό λατομείο ΤΙΤΑΝ αποφάσισαν Δούρου - Φάμελλος

Για την καλύτερη λειτουργία των Δήμων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τις ισχυρές βροχοπτώσεις στη Δυτική Αττική, συγκεκριμένα των περιοχών του Δήμου Μεγάρων (Δημοτική Ενότητα Νέας Περάμου και Μεγάρων), Ελευσίνας (Δημοτική Ενότητα Μαγούλας) και Μάνδρας- Ειδυλλίας (Δημοτική Ενότητα Μάνδρας), η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, αποφάσισαν την κατ’ εξαίρεση μεταφορά και διάθεση των αδρανών υλικών (φερτών υλικών, χώματος, πετρών, κ.ά.) που συλλέγονται από τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης, στο ανενεργό λατομείο της ΤΙΤΑΝ Α.Ε..

Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η λειτουργία των Δήμων (κυκλοφορία, πρόσβαση σε οικίες και περιοχές, κ.ά.), η οποία είχε διαταραχθεί λόγω των μεγάλων ποσοτήτων αδρανών υλικών εντός του οικιστικού ιστού. Η παρούσα εξαίρεση αφορά τα απόβλητα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των έκτακτων φαινομένων και θα πρέπει εντός τριών μηνών να τηρηθούν όλες οι νόμιμες εργασίες διαχείρισής τους, σύμφωνα με την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία και ειδικότερα με το άρθρο 24 του ν. 4042/2012.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024