Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλιφόρνια: Δάσκαλοι έσωσαν παιδιά από το πυρ του δράστη

Καλιφόρνια: Δάσκαλοι έσωσαν παιδιά από το πυρ του δράστη

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη στην Καλιφόρνια, όταν ένας άντρας άνοιξε πυρ σε πολλά σημεία διαδοχικά. Ένα από τα σημεία δράσης του ήταν το σχολείο Rancho Tehama. Φτάνοντας εκεί με το κλεμμένο φορτηγάκι, άρχισε να πυροβολεί παιδιά, τα οποία οι γονείς άφηναν εκείνη την ώρα στο σχολείο, αλλά και προσωπικό.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη στην Καλιφόρνια, όταν ένας άντρας άνοιξε πυρ σε πολλά σημεία διαδοχικά. Ένα από τα σημεία δράσης του ήταν το σχολείο Rancho Tehama. Φτάνοντας εκεί με κλεμμένο φορτηγάκι, άρχισε να πυροβολεί παιδιά, τα οποία οι γονείς άφηναν εκείνη την ώρα στο σχολείο, αλλά και προσωπικό.

Οι δάσκαλοι, όμως, τον απέτρεψαν από το να εισέλθει στο σχολείο και προστάτεψαν τα παιδιά. «Μεγαλειώδης» η στάση τους, δήλωσαν οι αρχές, τονίζοντας πως έσωσαν «αμέτρητες» ζωές.

Εκτιμάται ότι το μένος του 43χρονου Κέβιν Νιλ, ξεκίνησε από έντονο διαπληκτισμό με γείτονες, 120 μίλια από το Σακραμέντο, ο οποίος κατέληξε στο φόνο της συζύγου γείτονα. Έπειτα, ο Νιλ προχώρησε σε μια «παράξενη και δολοφονική τρέλα». Οδήγησε με το κλεμμένο φορτηγάκι προς το σχολείο, ενώ πυροβολούσε αδιακρίτως και στο δρόμο του.

Εκτιμάται ότι στο σχολείο σήμανε συναγερμός όταν μια μητέρα δέχτηκε τα πυρά του δράστη ενώ οδηγούσε με το παιδί της και όδευε προς το Rancho Tehama.

Ο δράστης κατάφερε και πυροβόλησε ένα παιδί, που υποβλήθηκε σε επέμβαση, ενώ άλλα τραυματίστηκαν από σπασμένα τζάμια. Κάποια απομακρύνθηκαν με ελικόπτερο.

Μαρία Πετροπούλου

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024