Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πάει Σουηδία για την επέμβαση ο Γιόχανσον

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον θα μεταβεί τελικά στην πατρίδα του για να πραγματοποιήσει τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον θα μεταβεί τελικά στην πατρίδα του για να πραγματοποιήσει τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς Ιταλίας – Σουηδίας, μίλησε με το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» και αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο στη Σουηδία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, την επέμβαση θα πραγματοποιήσει ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Ο Γιόχανσον θ’ αναχωρήσει αύριο απ΄ τη χώρα μας με προορισμό τη Στοκχόλμη και όλα δείχνουν ότι θα υποβληθεί στην επέμβαση την Παρασκευή.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιόχανσον είχε μια συνομιλία και με τους ιθύνοντες της σουηδικής ομοσπονδίας, πριν πάρει την απόφαση για το που θα κάνει την επέμβαση κι εν συνεχεία μίλησε και με το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων».

Στόχος του Γιόχανσον το Μουντιάλ

Ο διεθνής μεσοαμυντικός της ΑΕΚ στάθηκε πολύ άτυχος στη φάση του τραυματισμού του και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο στόχος πλέον για τον παίκτη είναι να επιστρέψει μέσα στον Μάιο, έτσι ώστε να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή της Σουηδίας στο Μουντιάλ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι Γιόχανσον θα κάνει ότι περνά απ’ το χέρι του για να δώσει το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως το δικό του γκολ στο πρώτο ματς, έδωσε την πρόκριση στους Σουηδούς.

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024