Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνω από 600 κλήσεις έως το απόγευμα δέχθηκε η Πυροσβεστική

Πάνω από 600 κλήσεις έως το απόγευμα δέχθηκε η Πυροσβεστική

Σε γενική επιφυλακή βρίσκεται η Πυροσβεστική σε όλη την Αττική, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Μάνδρας. Εχει λάβει έως τώρα πάω από 600 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, καθώς και για απεγκλωβισμούς 86 ατόμων, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της νύχτας.

Σε γενική επιφυλακή βρίσκεται η Πυροσβεστική σε όλη την Αττική, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Μάνδρας.

Η Πυροσβεστική έχει λάβει έως τώρα περισσότερες από 600 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων, καθώς και απεγκλωβισμούς 86 ατόμων, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, από σπίτια και αυτοκίνητα.

Σημειώνεται ότι τις τοπικές πυροσβεστικές δυνάμεις συνδράμουν δυνάμεις από όλη την Αττική, καθώς και από όμορους νομούς.

Συνολικά, επιχειρούν στις πληγείσες περιοχές 190 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 55 οχήματα, ενώ έχουν σχηματιστεί 70 συνεργεία για την αντιμετώπιση των συμβάντων.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα που έχουν παρασυρθεί, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν άτομα που έχουν εγκλωβιστεί. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της νύχτας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024