Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από την ΚΕΔΕ

Βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από την ΚΕΔΕ

Βοήθεια στους πληγέντες από τη θεομηνία δήμους και κατοίκους της Δυτικής Αττικής αποστέλλει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Αττικής.Ήδη ο πρόεδρός της και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έχει αποστείλει στην περιοχή όχημα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων του δήμου του, ενώ έχει μεταβεί επί τόπου και κλιμάκιο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του.

Βοήθεια στους πληγέντες από τη θεομηνία δήμους και κατοίκους της Δυτικής Αττικής αποστέλλει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Αττικής.

Ήδη ο πρόεδρός της και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έχει αποστείλει στην περιοχή όχημα πολλαπλών χρήσεων με μονάδα άντλησης υδάτων του δήμου του, ενώ έχει μεταβεί επί τόπου και κλιμάκιο της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του.

Αντίστοιχη υλικοτεχνική βοήθεια έχει αποσταλεί και από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ). Επίσης, έχει τεθεί σε ετοιμότητα η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, για να συντονίσει την αποστολή όποιας επιπλέον βοήθειας της ζητηθεί.

Ο κ. Πατούλης θα επισκεφθεί τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές αργότερα απόψε, επιστρέφοντας εσπευσμένα από τη Λευκωσία, όπου παρέστη στην Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου.

Βοήθεια στους δήμους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την πλημμύρα αποστέλλει ο δήμος Αθηναίων.

Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του, στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ με εντολή του ήδη φορτηγά οχήματα του δήμου πηγαίνουν στην πληγείσα περιοχή για να συμβάλλουν στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι τοπικές αρχές.

in.gr

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024