
Μανιάτης: Μετά την εκλογή ηγεσίας θα είμαστε όλοι παρόντες
«Νίκησε η Παράταξη» δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, επισημαίνοντας ότι «οι 210.000 δημοκράτες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής είναι οι θριαμβευτές της ημέρας».
«Νίκησε η Παράταξη» δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, επισημαίνοντας ότι «οι 210.000 δημοκράτες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής είναι οι θριαμβευτές της ημέρας».
«Ο προοδευτικός κόσμος που στήριξε και συμμετείχε είναι το θεμέλιο για την πολιτική επιτυχία του εγχειρήματος μας. Είναι ο συλλογικός εγγυητής της ενότητας στις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας» πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης.
Παράλληλα, συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για την άξια νίκη της και το Νίκο Ανδρουλάκη για την επιτυχία του να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών. «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια ουσιαστική πολιτική αναμέτρηση μεταξύ συντρόφων ώστε να έχουμε το μέγιστο συλλογικό όφελος για την παράταξη» υπογράμμισε, συγχαίροντας τους υπόλοιπους υποψηφίους που συμμετείχαν και τον Νίκο Αλιβιζάτο για την άψογη διαδικασία της ψηφοφορίας.
«Όλοι μαζί, με οδηγό τους 210.000 πολίτες, είμαστε οι συνιδρυτές του νέου φορέα. Μετά την εκλογή ηγεσίας, όλοι θα είμαστε παρόντες στην μεγάλη προσπάθεια της Νέας Προοδευτικής Παράταξης», κατέληξε ο κ. Μανιάτης.
in.gr
- Έμπολα: Πόσο υψηλός είναι ο κίνδυνος μόλυνσης στην Ευρώπη
- Ο Ralph Lauren και το Americana λουκ: 60 χρόνια μόδας – Από το σκοτεινό Μπρονξ στην κορυφή του κόσμου
- Ελληνιάδης για Κάρεϊ Σκάρι: «Ήταν ταλεντάρα, αλλά έμπλεξε από μικρός με διάφορα πράγματα…»
- «Το Ιράν ή θα υπογράψει ή θα πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» – Ο Τραμπ επανέρχεται με απειλές
- Πέντε ιρανικές και μία ταινία από την Παλαιστίνη στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ
- Υποκλοπές: Όταν η καχυποψία απέναντι στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου γίνεται βεβαιότητα
