Κινητοποίηση των δασκάλων την επόμενη Παρασκευή
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας και τρίωρη στάση εργασίας καλεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος τους δασκάλους την επόμενη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017.
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας και τρίωρη στάση εργασίας καλεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος τους δασκάλους την επόμενη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017.
Η κινητοποίηση διοργανώνεται για να γίνει πράξη η θεσμοθέτηση της δίχρονης δωρεάν υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, αλλά και για να εκφραστεί η αντίθεση στις προτάσεις για συγχώνευση των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής των ΑΤΕΙ με τα Παιδαγωγικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
- Finalissima 2026: Από το Κατάρ και το Λονδίνο, στο «Μπερναμπέου» οδεύει το Ισπανία – Αργεντινή
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Οι εκστρατείες για τα Όσκαρ συνήθιζαν να είναι σοβαρές – Μετά εμφανίστηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ
- Ο παλμός της πόλης χτυπάει για 21 χιλιόμετρα: Η μοναδική εμπειρία του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

