Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΡΤ» για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Ο έμπειρος τεχνικός περιέγραψε με λεπτομέρειες τις δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά οι «πράσινοι», επισημαίνοντας ότι ο Νοέμβριος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

«Αυτός ο μήνας είναι ο πιο δύσκολος. Και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά. Οι πληρωμές γίνονται από κινήσεις που κάνουμε εμείς. Θα πρέπει όμως να πούμε ότι οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί τη δόση Οκτωβρίου.

Αν μέχρι τέλη Νοεμβρίου δεν έχουν πληρωθεί έχουν δικαίωμα προσφυγής. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός τρόπος για να μπουν λεφτά στην ομάδα είναι να πωληθούν κάποιοι παίκτες», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε.

«Εμείς δεν θέλουμε να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Αν όμως δεν είχε γίνει η μεταγραφή του Οδυσσέα, για να πάρουμε χρήματα, θα είχαμε σταματήσει να λειτουργούμε. Απ’ τη στιγμή λοιπόν που δεν εμφανίζεται κάποιος για να βρεθεί λύση στο οικονομικό, πρέπει να πωληθεί κάποιος παίκτης».

Ο προπονητής των «πράσινων» επισήμανε την ανάγκη να μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την αλήθεια, για το πώς έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Πρέπει να πει κάποιος την αλήθεια στον κόσμο.

Η αλήθεια μπορεί να ενοχλήσει αλλά στο τέλος θα εκτιμηθεί. Κάποιος πρέπει να βγει δημόσια και να πει ποια είναι η πραγματικότητα. Να πουν στον κόσμο, σας είχαμε ζητήσει πέντε χρόνια να κάνετε υπομονή. Έγιναν όμως λάθη και θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο. Δεν πρέπει να μιλάει ο Ουζουνίδης αλλά δεν υπάρχει κι άλλος για να μιλήσει».

Ο Ουζουνίδης τόνισε επίσης πως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάποια λύση στον ορίζοντα αλλά εξέφρασε την ελπίδα πως κάτι θα γίνει για το καλό του Παναθηναϊκού.

in.gr