Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο «Μπίδης»

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο «Μπίδης»

Μια μεγάλη καριέρα έφτασε στο τέλος της... Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε το Σάββατο την απόφασή του ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο διεθνής άσος, γνωστός στην Ελλάδα από την καριέρα του σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Μια μεγάλη καριέρα έφτασε στο τέλος της… Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε το Σάββατο την απόφασή του ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο διεθνής άσος, γνωστός στην Ελλάδα από την καριέρα του σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τόνισε σχετικά με ανακοίνωση του:

«Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα σταθμός στη ζωή μου. Είκοσι οχτώ υπέροχα χρόνια στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής φτάνουν στο τέλος… Χρόνια γεμάτα με όμορφα συναισθήματα και στιγμές υπερηφάνειας! Όλα αυτά κλείνουν σήμερα αφού κάθε αρχή έχει κι ένα τέλος.

Εάν γύριζα το χρόνο πίσω, στο 1989, και αν έπρεπε να επιλέξω ξανά το δρόμο που θα ακολουθούσα θα επέλεγα και πάλι να γινόμουν ποδοσφαιριστής. Όταν σε ηλικία οχτώ χρονών, πατούσα το πόδι μου στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ για να κάνω την πρώτη μου προπόνηση, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως σήμερα, πολλά χρόνια μετά, θα είμαι σε θέση να αναλογιστώ πως όλα αυτά τα παιδικά όνειρα και οι φιλοδοξίες μετουσιώθηκαν σε πραγματικότητα.»

Ο Χαραλαμπίδης ολοκλήρωσε τη καριέρα του με 94 συμμετοχές στην εθνική Ανδρών. Είναι ο δεύτερος σε συμμετοχές όλων των εποχών, πίσω από το Γιάννο Οκκά που αγωνίστηκε 106 φορές με την εθνική. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 10 περασμένου Οκτωβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με το Βέλγιο.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024