Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί στο Παγκράτι, δύο άνδρες στο νοσοκομείο

Πυροβολισμοί στο Παγκράτι, δύο άνδρες στο νοσοκομείο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (πριν τις 22:00) στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος στο Παγκράτι. Δύο άνδρες ένας έλληνας και ένας αλβανός, νεαρής ηλικίας και οι δύο, πυροβολήθηκαν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, εν ζωή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Φωτογραφίες από το σημείο.

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (πριν τις 22:00) στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος στο Παγκράτι. Δύο άνδρες, νεαρής ηλικίας, πυροβολήθηκαν μέσα σε αμάξι. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, εν ζωή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας 29 ετών και ένας Αλβανός 32 ετών, επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο νοικιασμένο, μέσα στο οποίο οι άγνωστοι δράστες τους πυροβόλησαν στις 21:35.

Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι την συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα. Οι δράστες διέφυγαν πιθανότατα πεζή προς το άλσος Παγκρατίου.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαϊκό, σε καλή κατάσταση και σε επικοινωνία με το περιβάλλον. Ο ένας φέρει τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο πόδι. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε αξονική τομογραφία. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον έλληνα τραυματία να διακομίζεται επειγόντως στο ΚΑΤ, καθώς η αξονική έδειξε τη σφαίρα κοντά στην σπονδυλική στήλη.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικοί της ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για υπόθεση «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών». Στο σημείο έχουν βρεθεί δύο κάλυκες.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr είπε ότι ένας από τους δράστες φορούσε μια κόκκινη μπλούζα καθώς και ότι οι δύο άνδρες που δέχθηκαν τα πυρά φώναζαν «τα πόδια μου, τα πόδια μου». Άλλοι άνθρωποι που είδαν το περιστατικό είπαν ότι η επίθεση έγινε και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

Υπήρξαν ωστόσο και πληροφορίες για αυτόπτες μάρτυρες που μιλούν για τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα και άνοιξαν πυρ.

in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024