
Ο Μπάντοβιτς πήρε πρωτάθλημα στην Ταϋλάνδη
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς οδήγησε την Μπουρίραμ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ταϋλάνδη. Η ομάδα του Μπόσκο, στην οποία αγωνίζεται και ο παλιός στράικερ των “ερυθρόλευκων”, Ντιόγκο, εξασφάλισε και μαθηματικά την κούπα σημειώνοντας εννέα συνεχόμενες νίκες.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς οδήγησε την Μπουρίραμ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ταϋλάνδη.
Η ομάδα του Μπόσκο, στην οποία αγωνίζεται και ο παλιός στράικερ των “ερυθρόλευκων”, Ντιόγκο, εξασφάλισε και μαθηματικά την κούπα σημειώνοντας εννέα συνεχόμενες νίκες.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπουρίραμ τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 23γκολ σε 26 παιχνίδια. Σε ότι αφορά τον Μπάντοβιτς, είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει με τους παίκτες του και σύντομα αναμένεται να υπογράψει και νέο συμβόλαιο.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο 48χρονος τεχνικός, θα βελτιώσει (κατά πολύ) τις ετήσιες αποδοχές του.
in.gr
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου



