
Νέες αποκαλύψεις για τον μεσάζοντα στην πώληση όπλων
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του φερόμενου ως μεσάζοντα στην πώληση οπλικών συστημάτων στην Σαoυδική Αραβία.
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του φερόμενου ως
μεσάζοντα στην πώληση οπλικών συστημάτων στην Σαoυδική Αραβία.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με έγγραφο που κατέθεσε στην Βουλή αποκάλυψε ότι η εταιρεία που υπογράφει τη συμφωνία με την Σαουδική Αραβία – στην οποία διευθύνων σύμβουλος είναι ο Β. Παπαδόπουλος – δεν είχε δημοσιεύσει εδώ και χρόνια τους ισολογισμούς της και ήταν ελλειμματική.
« Τι εταιρεία είναι αυτή που συναλλάσσεται με το ελληνικό δημόσιο χωρίς να έχει δημοσιευμένους ισολογισμούς τα τελευταία χρόνια» διερωτήθηκε από το βήμα της Βουλής ο Α. Λοβερδος σημειώνοντας ότι ο τελευταίος ισολογισμός δημοσιεύτηκε το 2014.
in.gr
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση

