
Παπαδήμος: Η βία δεν λύνει τα προβήματα, τα οξύνει
Στην Ακαδημία Αθηνών προσήλθε, το απόγευμα της Τρίτης, ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά δημόσιες δηλώσεις μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του.
Στην Ακαδημία Αθηνών προσήλθε, το απόγευμα της Τρίτης, ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά δημόσιες δηλώσεις μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του.
Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με τα τρομοδέματα, ο κ. Παπαδήμος προσερχόμενος στην Ακαδημία Αθηνών, με την ιδιότητα του προέδρου, δήλωσε πως «είναι θετικό το γεγονός ότι συνελήφθη ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για πράξεις βίας και τρομοκρατίας».
«Η βία δεν λύνει τα προβλήματα, απλά τα οξύνει. Η δικαιοσύνη θα κρίνει τις πράξεις και την εμπλοκή του συλληφθέντα» ήταν τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού.
Διαβάστε επίσης:
- Εκ νέου προφυλακιστέος ο 29χρονος για τα τρομοπακέτα
- Ποια στοιχεία συνδέουν τον 29χρονο με τα τρομοδέματα
in.gr
- «Δεν δηλώνει μεταμέλεια ο 89χρονος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς κατάφερε να μείνει ασύλληπτος επί 6 ώρες
- Περιφερειάρχης ζητάει να ενισχυθούν τα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα
- Οι διαιτητές των Game 2 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Τσουκαλάς: Το Ταμείο Ανάκαμψης κατευθύνθηκε σε λίγους – Πολιτική αλλαγή για να ανασάνουν οι πολλοί και όχι οι κολλητοί
- HELLO! Fashion: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κρήτη: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου και του 6χρονου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ