
Φοιτητές έκαψαν τη σημαία του ΝΑΤΟ σε πορεία προς τη Βουλή
Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν την Τρίτη φοιτητές, με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης. Πορείες διαμαρτυρίας φοιτητών πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις της επικράτειας.
Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν την Τρίτη φοιτητές, με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης. «Δώστε τα λεφτά των F-16 για τα βιβλία μας» ήταν το κεντρικό σύνθημα της πορείας. Πορείες διαμαρτυρίας φοιτητών πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις της επικράτειας.
Φοιτητές φώναξαν συνθήματα υπέρ της νέας γενιάς μπροστά από τη Βουλή και έκαψαν σημαία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κύρια αιτήματα των φοιτητών είναι η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, η ενίσχυση της φοιτητικής μέριμνας, η συντήρηση των εστιών και η κατάργηση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά.
Στη Θεσσαλονίκη, η πορεία διαμαρτυρίας κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Εφτά φοιτητικοί σύλλογοι και μία συνέλευση τμήματος του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ συμμετείχαν με τις αποφάσεις τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ.
Στη συνέχεια οι φοιτητές κινήθηκαν με πορεία σε κεντρικούς δρόμους και κατέληξαν στο υπουργείο, όπου κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
in.gr
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο

