Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Βίκτυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επέστρεψε στη φυλακή την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου.

Πηγές αναφέρουν ότι λίγες ώρες αργότερα αποφυλακίστηκε και η κόρη του Ακη Τσοχατζοπουλου, Αρετη, απο το σοφρωνιστικό κατάστημα του Ελαιώνα Θηβων. Στην Αθήνα τη συνοδεύει ο αδελφός της Αλέξανδρος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στην οποία συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο, που σύμφωνα με τον νόμο κάθε ημέρα μετρά για δύο. Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου η κατηγορούμενη αιτήθηκε και τελικά έγινε δεκτό το αίτημα για την αποφυλάκισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχετικά έγγραφα ήταν έτοιμα – από τη Γραμματεία του Κoρυδαλλού και εστάλησαν με fax – από την Παρασκευή, ωστόσο δεν ήταν δυνατό τελικά να τηρηθούν οι απαιτούμενοι χρόνοι που θα της επέτρεπαν να βρεθεί σπίτι της νωρίτερα.

Λίγο πριν τις 16:00 η κ. Σταμάτη βγήκε από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα, επιβιβάστηκε σε ταξί και πήγε στο σπίτι της στο Χαλάνδρι.

in.gr