Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο Εφετείο
Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Εφετείο, ενώ έφτασαν μέχρι τον έβδομο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας.
Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Εφετείο, ενώ έφτασαν μέχρι τον έβδομο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας.
Τα συγκεκριμένα άτομα έριξαν φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, φώναξαν ανάλογα συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Αργότερα, η ομάδα των αντιεξουσιαστών ανέβασε σχετική ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Οι αριθμοί που έγραψαν Ιστορία: Τα επιτεύγματα του Μαρόκου και τα αρνητικά ρεκόρ της Ολλανδίας (vids, pics)
- Η φτωχοποίηση των εργαζομένων χρειάζεται περισσότερα από «συμφωνίες κυρίων» για συγκράτηση τιμών
- Η χαμένη ταινία του Σαντάμ Χουσεΐν: Το κινηματογραφικό όνειρο που «βυθίστηκε» στον πόλεμο
- Κύπρος: Αστυνομικός πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Διάσωση 70 μεταναστών νότια της Γαύδου
- Πανελλαδικές 2026: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τον κωδικό υποβολής Μηχανογραφικού
- Βάρκιζα: Λαγοκέφαλος δάγκωσε τον τραγουδιστή Δημήτρη Κανέλλο – «Δεν χρειάζεται πανικός»
- Δασμοί: Ακριβότερες από την Τετάρτη οι αγορές από Shein-Temu και άλλες πλατφόρμες εκτός ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/kylo-l6DvkaulgwQ-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442