Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μοσκοβισί: Εφικτή η συμφωνία Αθήνας- θεσμών πριν το τέλος του έτους

Μοσκοβισί: Εφικτή η συμφωνία Αθήνας- θεσμών πριν το τέλος του έτους

Την πεποίθηση ότι είναι εφικτή μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (Staff Level Agreement), μεταξύ Αθήνας και θεσμών, πριν το τέλος του έτους, επανέλαβε ο Πιέρ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο Eurogroup, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την πρόοδο κατά την πρώτη επίσκεψη των θεσμών στην Αθήνα για την γ' αξιολόγηση. Όλοι πιστεύουν ότι το πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρωθεί φέτος το καλοκαίρι και η Επιτροπή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, τόνισε.

Την πεποίθηση ότι είναι εφικτή μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (Staff Level Agreement), μεταξύ Αθήνας και θεσμών, πριν το τέλος του έτους, επανέλαβε ο επίτροπος Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο Eurogroup στις Βρυξέλλες.

O Π.Μοσκοβισί ανέφερε ότι η πρώτη αποστολή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος, εξελίχθηκε πολύ καλά και σημειώθηκε πρόοδος, προσθέτοντας παράλληλα ότι η δεύτερη αποστολή θα έχει πραγματοποιηθεί ως τα τέλη Νοεμβρίου.

Συνεχίζοντας, ο Γάλλος επίτροπος τόνισε ότι θεωρεί εφικτή την επίτευξη συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο πριν το τέλος του έτους και εξέφρασε την ελπίδα αυτό να γίνει και νωρίτερα.

Όλοι πιστεύουν ότι το ελληνικό πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρωθεί φέτος το καλοκαίρι και η Επιτροπή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, ανέφερε τέλος ο Π.Μοσκοβισί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024