
Κάλεσε τους Οικονόμου και Κολοβέτσιο ο Σκίμπε
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, κάλεσε δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των μπαράζ με την Κροατία, που θα γίνουν στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με «έπαθλο» μία θέση τα τελικά του Μουντιάλ 2018. O Γερμανός τεχνικός, απηύθυνε πρόσκληση στους στόπερ της ιταλικής ΣΠΑΛ και του Παναθηναϊκού, Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο, αντίστοιχα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, κάλεσε δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των μπαράζ με την Κροατία, που θα γίνουν στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με «έπαθλο» μία θέση τα τελικά του Μουντιάλ 2018.
Δεδομένης της ανησυχίας που υπάρχει με τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την τιμωρία του Κώστα Μανωλά για την αναμέτρηση της Κροατίας, ο Γερμανός τεχνικός, απηύθυνε πρόσκληση στους στόπερ της ιταλικής ΣΠΑΛ και του Παναθηναϊκού, Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο, αντίστοιχα.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αν Χάθαγουεϊ: Τι αποκαλύπτει για την τρίτη εγκυμοσύνη της
- Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο πατέρα επειδή τους έκανε παρατήρηση για τις κόντρες με μηχανές
- Ντε Λα Φουέντε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά αυτοί αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
- Μεσσηνία: 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου
- Προ των πυλών η λειτουργία του νέου ψηφιακού ΜΙΔΑ – Στο στόχαστρο τα αγροτικά ακίνητα, υψηλά πρόστιμα
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες συγκρούσεις και απειλές Τραμπ για πλήγματα σε κρίσιμες υποδομές αν δεν υπάρξει συμφωνία




