
Κάλεσε τους Οικονόμου και Κολοβέτσιο ο Σκίμπε
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, κάλεσε δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των μπαράζ με την Κροατία, που θα γίνουν στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με «έπαθλο» μία θέση τα τελικά του Μουντιάλ 2018. O Γερμανός τεχνικός, απηύθυνε πρόσκληση στους στόπερ της ιταλικής ΣΠΑΛ και του Παναθηναϊκού, Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο, αντίστοιχα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, κάλεσε δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των μπαράζ με την Κροατία, που θα γίνουν στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με «έπαθλο» μία θέση τα τελικά του Μουντιάλ 2018.
Δεδομένης της ανησυχίας που υπάρχει με τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την τιμωρία του Κώστα Μανωλά για την αναμέτρηση της Κροατίας, ο Γερμανός τεχνικός, απηύθυνε πρόσκληση στους στόπερ της ιταλικής ΣΠΑΛ και του Παναθηναϊκού, Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο, αντίστοιχα.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα μέτρα στήριξης για τον αφθώδη πυρετό: Αποζημιώσεις, ενισχύσεις και κρίσιμες αποφάσεις για κτηνοτρόφους και τυροκόμους
- Ο δικηγόρος της Γκισλέιν Μάξγουελ θεωρεί ότι ο Τραμπ «θα μπορούσε να της δώσει προεδρική χάρη»
- ΠΑΣΟΚ: Πώς ο κ. Καββαδάς υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία και είχε παράλληλα επιχείρηση
- Αταμάν: «Στη regular season η καλύτερη ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός – Τελικός το ματς με τη Μονακό»
- Πέτερ Μαγιάρ: Η «σκοτεινή πλευρά» του ανθρώπου που ηγήθηκε της ήττας του Βίκτορ Όρμπαν
- ΠΑΣΟΚ: Πανικόβλητη επίθεση στον Ανδρουλάκη από τους μάστορες του ψέματος – Καληνύχτα σας κ. Μαρινάκη





