Έκοψε στύλους της ΔΕΗ για να κάνει ποιμνιoστάσιο
Συνέβη κι αυτό. Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας στο νομό Τρικάλων, εξιχνιάστηκε μια όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου.
Συνέβη κι αυτό. Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας στο νομό Τρικάλων, εξιχνιάστηκε μια όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά το χρονικό διάστημα από τις 20 έως τις 30 Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, ο 43χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο και αφαίρεσε από δίκτυο ηλεκτροδότησης της Δ.Ε.Η. δύο ξύλινους στύλους και ένα συρματόσχοινο στήριξης του δικτύου με μεταλλικό προφυλακτήρα, τα οποία και χρησιμοποίησε για την κατασκευή ποιμνιοστασίου.
ΑΠΕ,in.gr
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Λάρισα: Συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη εν αναμονή διορισμού συνηγόρου για κατηγορούμενο
- Τραγική κατάληξη για τον Ρίβας: Ο γνωστός βολεϊμπολίστας και η οικογένειά του θύματα των σεισμών στη Βενεζουέλα!
- Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος πάντα αγκαλιάζει την Εθνική, τους απογοητεύσαμε»
- Τι μετράει περισσότερο στο περπάτημα;
- Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442