Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KKE: Σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου ο αμερικανός πρέσβης

KKE: Σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου ο αμερικανός πρέσβης

«Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου, ανακοίνωσε τη μετατροπή μέρους του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, τη στιγμή που εδώ και δύο εβδομάδες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σιωπά προκλητικά στα ερωτήματα του ΚΚΕ για το τι συμφωνήθηκε με την κυβέρνηση Τραμπ», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου, ανακοίνωσε τη μετατροπή μέρους του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, τη στιγμή που εδώ και δύο εβδομάδες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σιωπά προκλητικά στα ερωτήματα του ΚΚΕ για το τι συμφωνήθηκε με την κυβέρνηση Τραμπ», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Φαίνεται ότι το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ αρχίζει να αποδίδει καρπούς, η έκταση του «πολιτικού στριπτίζ» της ξεφτίλας αρχίζει να αποκαλύπτεται και η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει το λαό για όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε» συνεχίζει.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ καταλήγει αναφέροντας ότι «κυρίως όμως ο ελληνικός λαός χρειάζεται να αντιπαλέψει αυτές τις επαίσχυντες συμφωνίες, που τον εμπλέκουν σε μεγάλους κινδύνους, στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ στην περιοχή και που πάνε χέρι χέρι με τη συνολικότερη αντιλαϊκή πολιτική».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024