Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκροί 23 πρόσφυγες στην κεντρική Μεσόγειο

Νεκροί 23 πρόσφυγες στην κεντρική Μεσόγειο

Νεκροί ανασύρθηκαν 23 πρόσφυγες στην κεντρική Μεσόγειο. Είχαν επιβιβασθεί σε πλεούμενο το οποίο βυθίστηκε και είχε σαλπάρει από την βόρειο Αφρική με προορισμό την Ιταλία. Πλοίο του μηχανισμού Εunavformed διέσωσε εξήντα τέσσερις ανθρώπους που βρίσκονταν, επίσης, στο πλεούμενο και κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός άμεσης παροχής βοήθειας.

Νεκροί ανασύρθηκαν 23 πρόσφυγες στην κεντρική Μεσόγειο. Είχαν επιβιβασθεί σε πλεούμενο το οποίο βυθίστηκε και είχε σαλπάρει από την βόρειο Αφρική με προορισμό την Ιταλία.

Πλοίο του μηχανισμού Εunavformed διέσωσε 64 ανθρώπους που βρίσκονταν, επίσης, στο πλεούμενο και κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός άμεσης παροχής βοήθειας.

Στο Ρήγιο της Καλαβρίας αναμένεται να αφιχθεί, τέλος, το πλοίο Diciotti, της ιταλικής ακτοφυλακής, στο οποίο επιβαίνουν 764 μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι διασώθηκαν κατά την διάρκεια διαφόρων επιχειρήσεων.

Πρόκειται για 555 άνδρες, 97 γυναίκες και 112 ανηλίκους. Το Diciotti μεταφέρει και τις σορούς επτά ανθρώπων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους από πνιγμό, κατά τον διάπλου της Μεσογείου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024