
Στην Πρέβεζα Τσακαλώτος – Χαρίτσης
Την Πρέβεζα επισκέπτονται σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.
Την Πρέβεζα επισκέπτονται σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.
Οι κ. Τσακαλώτος και Χαρίτσης θα συναντηθούν σήμερα το απόγευμα με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου και κατόπιν με τους δημάρχους Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη, Ζηρού, Νίκο Καλατζή και Πάργας, Αντώνη Νάστα.
Στις 19.30 θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης» στο Δικαστικό Μέγαρο. Στον ίδιο χώρο στις 20:00, θα μιλήσουν σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης».
Αύριο Σάββατο, στις 10:30 το πρωί, ο κ. Χαρίτσης θα επισκεφθεί επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ του νομού ενώ λίγο αργότερα θα έχει συνάντηση με τις διοικήσεις των συνεταιρισμών παραγωγών.
in.gr
- Χανταϊός: Σε επιφυλακή οκτώ χώρες για πιθανή διασπορά μέσω επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Το Ελ Νίνιο θα κάνει το 2027 την πιο καυτή χρονιά;
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Λυσιστράτη: Η ξεκαρδιστική όπερα του Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο
- Μια κυβέρνηση σε αποδρομή δεν μπορεί να φαντασιώνεται ότι θα αλλάξει το θεσμικό DNA της χώρας
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 54χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του Νικήτα – Τι είπαν στις απολογίες τους


