
ΝΑΤΟ: Πιέσεις στις χώρες για κυρώσεις κατά Β.Κορέας
Σε άσκηση πιέσεων προς όλες τις χώρες ώστε να εφαρμόσουν τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Βόρειας Κορέας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή που εγείρει, θα προβεί ο επικεφαλής του NATO, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Σε άσκηση πιέσεων προς όλες τις χώρες ώστε να εφαρμόσουν τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Βόρειας Κορέας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή που εγείρει, θα προβεί ο επικεφαλής του NATO, Γενς Στόλτενμπεργκ.
«Για το NATO, είναι σημαντικό να ασκηθεί πίεση στη Βόρεια Κορέα, να εξασφαλιστεί ότι όλες οι χώρες εφαρμόζουν τις κυρώσεις, προκειμένου να καταλήξουμε σε μια ειρηνική διευθέτηση», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού, κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, στο Τόκιο.
Η Πιονγκγιάνγκ έχει εντείνει το πρόγραμμά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων τους τελευταίους μήνες και προχώρησε στην δοκιμή του ισχυρότερου πυρηνικού όπλου της μέχρι σήμερα στις αρχές του Σεπτεμβρίου, προκαλώντας την οργή του μόνου συμμάχου της, της Κίνας, και εξωθώντας το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και τις ΗΠΑ να της επιβάλουν νέες, ακόμη πιο σκληρές οικονομικές κυρώσεις.
ΑΠΕ/Reuters,in.gr
- Οι Νεάντερταλ ήταν οι πρώτοι οδοντίατροι, αποκαλύπτει δόντι 59.000 ετών
- Το Μουντιάλ πλησιάζει, ο Μέσι… ετοιμάζεται: Χατ τρικ και ασίστ για την Ίντερ Μαϊάμι (vids)
- Οι περιφερειακοί πόλεμοι στερούν διατροφή από σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- «Έπιασε δουλειά» στο νοσοκομείο «Μεταξά» ο Ντύλαν, ο πρώτος σκύλος θεραπείας
- Αυτό είναι το σπίτι-τρώγλη που ζούσαν τα έξι παιδιά στο Περιστέρι
- Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς – Πώς οι θάνατοι του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι «έσωσαν» την Τζένι Γκαρθ



