
Δωρεά δύο απινιδωτών στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη
O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μετά από εισήγηση του προέδρου Γιώργου Πατούλη και με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και δώρισε δύο απινιδωτές που θα καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μετά από εισήγηση του προέδρου Γιώργου Πατούλη και με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και δώρισε δύο απινιδωτές που θα καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου.
Τους απινιδωτές παρέδωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ στο δήμαρχο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο.
Ο κ. Μίγδος ευχαρίστησε τον ΙΣΑ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του και τόνισε την μεγάλη σημασία που θα έχουν οι απινιδωτές στην υγειονομική κάλυψη των κατοίκων των ορεινών περιοχών του Δήμου.
Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «οι γιατροί της Αθήνας με την κοινωνική δράση που έχουν αναπτύξει έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη με όλες τις δυνάμεις τους. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα για βοήθεια του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. Δυστυχώς, οι κάτοικοι των ακριτικών και ορεινών περιοχών της χώρας έχουν εγκαταλειφτεί από την επίσημη πολιτεία που αδυνατεί να καλύψει τις υγειονομικές τους ανάγκες. Πρέπει άμεσα να υποστηριχθούν οι Μονάδες υγείας αυτών των περιοχών για να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές».
health.in.gr
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας