Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεά δύο απινιδωτών στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη

Δωρεά δύο απινιδωτών στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μετά από εισήγηση του προέδρου Γιώργου Πατούλη και με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και δώρισε δύο απινιδωτές που θα καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, μετά από εισήγηση του προέδρου Γιώργου Πατούλη και με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και δώρισε δύο απινιδωτές που θα καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου.

Τους απινιδωτές παρέδωσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ στο δήμαρχο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο.

Ο κ. Μίγδος ευχαρίστησε τον ΙΣΑ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του και τόνισε την μεγάλη σημασία που θα έχουν οι απινιδωτές στην υγειονομική κάλυψη των κατοίκων των ορεινών περιοχών του Δήμου.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «οι γιατροί της Αθήνας με την κοινωνική δράση που έχουν αναπτύξει έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη με όλες τις δυνάμεις τους. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα για βοήθεια του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. Δυστυχώς, οι κάτοικοι των ακριτικών και ορεινών περιοχών της χώρας έχουν εγκαταλειφτεί από την επίσημη πολιτεία που αδυνατεί να καλύψει τις υγειονομικές τους ανάγκες. Πρέπει άμεσα να υποστηριχθούν οι Μονάδες υγείας αυτών των περιοχών για να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές».

health.in.gr

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024