Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Brexit: Στις 8 Νοεμβρίου ξεκινά ο έκτος γύρος των διαπραγματεύσεων

Brexit: Στις 8 Νοεμβρίου ξεκινά ο έκτος γύρος των διαπραγματεύσεων

Ο επόμενος κύκλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας για τους όρους του "διαζυγίου" τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Ντέιβιντ Ντέιβις, που είναι αρμόδιος για το Brexit.

Ο επόμενος κύκλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας για τους όρους του «διαζυγίου» τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Ντέιβιντ Ντέιβις, που είναι αρμόδιος για το Brexit.

Ο Ντέιβις είπε ότι οι διαπραγματευτές θα συζητήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη της επόμενης εβδομάδας και την Παρασκευή θα συναντηθούν με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ, τον Μισέλ Μπαρνιέ, στο πλαίσιο του έκτου γύρου της διαδικασίας που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο.

«Δεν καθυστερούμε τη διαδικασία. Προσκάλεσα τον κ. Μπαρνιέ να έρθει αύριο στο Λονδίνο αλλά δεν μπορούσε λόγω μιας άλλης υποχρέωσής του», εξήγησε ο υπουργός μιλώντας στην Επιτροπής για την Ευρωπαϊκή Ένωση της Βουλής των Λόρδων.

«Τους προτείναμε να ξεκινήσουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δεν μπορούσαν. Επομένως, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις κατά το δεύτερο μισό της επόμενης εβδομάδας», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι το Λονδίνο επιθυμεί να εντατικοποιηθούν οι συνομιλίες.

ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024