
Ισόβια στην 50χρονη για δολοφονία συζύγου που βρέθηκε σε καταψύκτη
Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σωρός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε ένα καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.
Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σωρός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε ένα καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.
Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης σε κάθειρξη 18 ετών την 27χρονη συγκατηγορούμενη της 50χρονης, μετατρέποντας την κατηγορία σε βάρος της από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
Στον τρίτο κατηγορούμενο, που κρίθηκε ένοχος για υπόθαλψη εγκληματία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.
Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στις δύο γυναίκες αλλά ούτε και στον συγκατηγορούμενο τους για την υπόθεση δολοφονίας του ναυτικού ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία θανατώθηκε τον Ιανουάριο του 2015 στο διαμέρισμα που έμενε η σύζυγος με τον ανήλικο γιο του. Το πτώμα του ναυτικού είχε εντοπιστεί τυχαία έναν χρόνο μετά το έγκλημα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα
- Μουντιάλ 2026: Θετικό κλίμα στις επαφές FIFA – Ιράν


