Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε βαθμό στο Αγρίνιο ο Απόλλων Σμύρνης

Πήρε βαθμό στο Αγρίνιο ο Απόλλων Σμύρνης

Με πολύτιμο βαθμό έφυγε από το Αγρίνιο ο Απόλλωνας Σμύρνης απέναντι στον Παναιτωλικό, από τον οποίο απέσπασε ισοπαλία 1-1 (36΄ Ντίας - 59΄ Αλμπάνης) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Super League, δίνοντας συνέχεια στη νίκη επί της Ξάνθης, την περασμένη εβδομάδα.

Με πολύτιμο βαθμό έφυγε από το Αγρίνιο ο Απόλλωνας Σμύρνης απέναντι στον Παναιτωλικό, από τον οποίο απέσπασε ισοπαλία 1-1 (36΄ Ντίας – 59΄ Αλμπάνης) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Super League, δίνοντας συνέχεια στη νίκη επί της Ξάνθης, την περασμένη εβδομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που πίεσαν πολύ την «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχασαν ευκαιρίες και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό: ο Μύγας εκτέλεσε δυνατά το πλάγιο, ο Μαρκόφσκι γύρισε την μπάλα με το κεφάλι προς τα πίσω και ο Ντίας με ξεπέταγμα και ωραίο σουτ νίκησε τον Τσόβιτς για το 1-0, αφού Κύργιας και Μπιτζιμίν απέτυχαν να απομακρύνουν.

Στο δεύτερο μισό, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντυπωσιακά. Ο Απόλλωνας άφησε τον παθητικό ρόλο, βγήκε μπροστά και στο 51΄ είδε να του ακυρώνεται γκολ του Καστιγέχος για οφσάιντ, σε μια πολύ δύσκολη και σίγουρα οριακή φάση.

Αφού στο 56΄ ο Κονέ αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κυριακίδη, πλασάροντας άουτ, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Αλμπάνη, που δέχθηκε την πάσα του Ανιέτε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μύγας, Μπράβο, Μόρας – Μενδρινός, Κούρος, Ντάσιος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος):
Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Ρόσα (76΄ Μοράρ), Κλέσιο (90΄ Ροντρίγκες), Ντίας, Μαρκόβσκι, Μάρκος Πάουλο (61΄ Μπράβο), Μόρας, Μύγας, Μίχαϊ, Λόπες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (46΄ Ανιέτε), Καστιγέχος, Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (82΄ Μάατσι), Κούρος (88΄ Ντάσιος).

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024