Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποινή φυλάκισης 24 ετών σε άνδρα που μετέδωσε τον HIV

Ποινή φυλάκισης 24 ετών σε άνδρα που μετέδωσε τον HIV

Το κακουργιοδικείο της Ρώμης καταδίκασε σε 24 χρόνια φυλάκισης τον 30χρονο Βαλεντίνο Ταλλούτο, για μετάδοση του ιού HIV σε πάνω από 30 γυναίκες. Ο Ταλλούτο καταδικάσθηκε για πρόκληση σοβαρότατης σωματικής βλάβης διότι, σύμφωνα με τους δικαστές, μετέδωσε εσκεμμένα τον ιό στις γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Το κακουργιοδικείο της Ρώμης καταδίκασε σε 24 χρόνια φυλάκισης τον 30χρονο Βαλεντίνο Ταλλούτο, για μετάδοση του ιού HIV σε πάνω από 30 γυναίκες.

Ο Ταλλούτο καταδικάσθηκε για πρόκληση σοβαρότατης σωματικής βλάβης διότι, σύμφωνα με τους δικαστές, μετέδωσε εσκεμμένα τον ιό στις γυναίκες με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Δεν χρησιμοποιούσε προφυλάξεις και δεν τους έλεγε ότι ήταν οροθετικός. Η εισαγγελέας είχε παρομοιάσει τον τριαντατριάχρονο με «έναν καμικάζι ο οποίος ενεργοποιούσε εκρηκτικό μηχανισμό όταν βρισκόταν μέσα σε ένα πλήθος γυναικών και είχε ζητήσει την καταδίκη του σε ισόβια.

Ο Βαλεντίνο Ταλλούτο είχε γνωρίσει τις γυναίκες αυτές στο διάστημα από το 2006 μέχρι το 2014, συνήθως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και με αρκετές από αυτές είχε δημιουργήσει και δεσμό. Μετά από τις πρώτες καταγγελίες, τα θύματά ήρθαν σε επαφή μέσω διαδικτύου, και αποφάσισαν να καταθέσουν στην δίκη που μόλις ολοκληρώθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024