Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιθέα: Ανησυχία για τη συμμετοχή της ΧΑ στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Καλλιθέα: Ανησυχία για τη συμμετοχή της ΧΑ στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Άνω κάτω είναι από το απόγευμα της Πέμπτης οι κάτοικοι αλλά και οι φορείς της Καλλιθέας μετά από την επιθυμία της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Άνω κάτω είναι από το απόγευμα της Πέμπτης οι κάτοικοι αλλά και οι φορείς της Καλλιθέας μετά από την επιθυμία της Χρυσής Αυγής να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο κατόπιν αιτήματος όλων των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων Τώρα Καλλιθέα, Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας και Η Καλλιθέα μπροστά, δηλαδή ο κ. Λασκαρίδης, η κ. Κεχαγιά, ο κ. Δεδούσης και ο κ Ψαλιδόπουλος μετέφεραν στον δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Δημήτρη Κάρναβο, αίτημα της Αντιπολίτευσης για έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με θέμα την παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος η Χρυσή Αυγή επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι, ενέργεια όπως λένε απόλυτα σύμφωνη με το νόμο. «Η Χρυσή Αυγή θα τηρήσει το συνταγματικό της δικαίωμα και θα καταθέσει στεφάνι για να τιμήσει τους ήρωες του ’40 για αυτό το λόγο έχει σταλεί και ενημέρωση στο γραφείο Δημάρχου από τη γραμματεία κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου η επιμονή της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι και όχι απλώς να παραστεί στην παρέλαση δημιούργησε αλαλούμ ανάμεσα στο δήμαρχο και τις παρατάξεις.

Και ενώ όλα φαίνονταν ότι είχαν τακτοποιηθεί την τελευταία στιγμή ο κ. Κάρναβος απαγόρευσε σε όλους –εκτός του εαυτού του- να καταθέσουν στεφάνι για να μην δημιουργηθούν επεισόδια τα οποία ωστόσο δεν απετράπησαν εντελώς.

Μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σημείο με τους κατοίκους της Καλλιθέας στο σύνολό τους να τους αποδοκιμάζουν μαζί όμως και τον δήμαρχο που θεωρούν ότι δεν χειρίστηκε σωστά το ζήτημα.

Τελικά η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου έληξε χωρίς προβλήματα με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της Καλλιθέας να είναι άγρυπνοι φρουροί δίπλα στα παιδιά.

Νατάσα Μαστοράκου

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024