
Ο Βαρουφάκης απαντάει στον Σόιμπλε και τον προκαλεί
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, με ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που αφορούσαν στον ίδιο και τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά το πρώτο μισό του 2015.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, με ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που αφορούσαν στον ίδιο και τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά το πρώτο μισό του 2015.
Αναλυτικά έγραψε:
Αγαπητέ Βόλφγκανγκ,
Άκουσα προσεκτικά και διάβασα τις τελευταίες σου δηλώσεις αναφορικά με τα δημοσιογραφικά ερωτήματα που προκύπτουν από το πρόσφατο βιβλίο μου «Adults in the Room» και αφορούν στις συζητήσεις μας κατά το πρώτο μισό του 2015.
Έχω να σου κάνω μια πρόταση. Αντί να χρησιμοποιείς ασαφή γλώσσα και υποτιμητικά σχόλια, σε καλώ να μου υποδείξεις συγκεκριμένες σελίδες και παραγράφους στο βιβλίο μου όπου έχω παρερμηνεύσει τα λεγόμενα σου προς εμένα εκείνη την περίοδο (π.χ την εκπεφρασμένη άποψη σου ότι το 3ο δάνειο προς την Ελλάδα και το Μνημόνιο, που εγώ αρνήθηκα να υπογράψω και εν τέλει υπεγράφη μετά την παραίτηση μου, θα ήταν κακό για την Ελλάδα ή την πεποίθηση σου πως αν το είχα υπογράψει θα έπρεπε να λογοδοτήσω στους πολίτες της χώρας μου).
Ειλικρινά,
Γιάνης Βαρουφάκης
in.gr
- Δίκη για τα Τέμπη: Το έγγραφο του ΝΣΚ με το ερώτημα για την παράσταση του δημοσίου – «Παρέμβαση Μητσοτάκη δια Κυρανάκη» καταγγέλλει η Κωνσταντοπούλου
- Super League: Τα στοιχεία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων με… σφραγίδα VAR
- Jazz Week on the roof
- Φεστιβάλ Λόγου & Τέχνης ΖΟΡΜΠΑΣ: Ένα ταξίδι στον κόσμο του εμβληματικού ήρωα του Νίκου Καζαντζάκη
- ΕΛΑΣ: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζεται με τα βοοειδή – Έχουν σταλεί τα έγγραφα στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
- Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή σε οποιασδήποτε μορφής νέα τρομοκρατία εμφανιστεί» – Μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη


