
Εντυπωσιακό φαινόμενο οι κεραυνοί του «Δαίδαλου»
Η χώρα μας βίωσε τις τελευταίες δύο ημέρες το βαρομετρικό χαμηλό με τα έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και τα πρώτα χιόνια σε περιοχές με υψηλό υψόμετρο, ωστόσο την... παράσταση «έκλεψαν» οι χιλιάδες κεραυνοί.
Η χώρα μας βίωσε τις τελευταίες δύο ημέρες το βαρομετρικό χαμηλό με τα έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και τα πρώτα χιόνια σε περιοχές με υψηλό υψόμετρο.

Αυτό που… έκλεψε την παράσταση από το πέρασμα του «Δαίδαλου» από τη χώρα μας ήταν οι κεραυνοί, οι οποίοι ήταν αρκετές χιλιάδες ανά ημέρα σε όλη την επικράτεια, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν προβλήματα ή την απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα του meteo.gr από το σύστημα ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου, την Τετάρτη καταγράφηκαν περισσότεροι από 8.000 κεραυνοί.
Παράλληλα, την Πέμπτη ο «Δαίδαλος» μετακινείται νοτιότερα της χώρας μας και αναμένεται βελτίωση του καιρού αρχικά στη βόρεια και δυτική χώρα και έως το βράδυ στην κεντρική και νότια.
in.gr
- Η γη της ελιάς: Οι σχέσεις δοκιμάζονται και τα μυστικά αποκαλύπτονται
- Κουτσούμπας σε Μαξίμου: Επιλέγετε για μία ακόμα φορά τον δρόμο της συγκάλυψης για ένα σκάνδαλο που φέρει την υπογραφή σας
- Παπανικολάου: «Εύχομαι να έχω την ευκαιρία να πάρω το τρόπαιο ακόμα μια φορά»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές
- Κακλαμάνης: Με αιχμές στον Ανδρουλάκη για τις επιστολικές δεν απαντάει στα κρίσιμα
- Οι τελευταίες οδηγίες για το live των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ


