
Κόρκερ: Ο Τραμπ εξευτελίζει το έθνος μας, είναι «εντελώς ψεύτης»
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο γερουσιαστής του Τενεσί, Μπομπ Κόρκερ, στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «εντελώς ψεύτη». Οι δυο τους διαφωνούν έντονα σχετικά με τις φορολογικές περικοπές.
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο γερουσιαστής του Τενεσί, Μπομπ Κόρκερ, στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «εντελώς ψεύτη». Οι δυο τους διαφωνούν έντονα σχετικά με τις φορολογικές περικοπές.
Σε μια σειρά από συνεντεύξεις του, ο Κόρκερ κατηγόρησε τον Τραμπ για ψεύδη, προσθέτοντας ότι έχει υποβαθμίσει τις ΗΠΑ και έχει αποδυναμώσει τη θέση της Αμερικής παγκοσμίως.
Ο αμερικανός πρόεδρος ανταπέδωσε τα πυρά μέσω ανάρτησης στο Twitter, αποκαλώντας τον γερουσιαστή «χαμηλού βεληνεκούς», που «δε θα μπορέσει να επανεκλεγεί».
«Διαλύει σκοπίμως τις διεθνείς μας σχέσεις, σχέσεις που θα ήταν χρήσιμες στο έθνος μας» απάντησε ο Μπομπ Κόρκερ. «Νομίζω ότι η υποβάθμιση των ΗΠΑ είναι αυτό για το οποίο θα τον θυμούνται όλοι».
Μάλιστα, ο Κόρκερ, επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, υπογράμμισε ότι οι ηγέτες των άλλων χωρών γνωρίζουν ότι τα περισσότερα από όσα έχει πει ο Τραμπ είναι αναληθή.
Μετά τις δηλώσεις του γερουσιαστή στο NBC Today σχετικά με τις φορολογικές περικοπές, ο Τραμπ πέρασε στην επίθεση με αναρτήσεις στο Twitter, στις οποίες είπε ότι ο Κόρκερ δε θα μπορούσε να επανεκλεγεί, καθώς είναι πολιτικός «ελαφρύς», χωρίς ιδιαίτερο «βάρος».
in.gr
- Αχτσιόγλου: Οι πολίτες απαιτούν πολιτική αλλαγή
- Έργα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
- «Αξίζει ακόμα το πανεπιστήμιο; Εν έτει 2026, πολλοί αμφισβητούν την αξία του πτυχίου
- Ο πολιτικός καμβάς των 40 ανεξάρτητων στη Βουλή – Οι αλλαγές που φέρνει η επάνοδος Τσίπρα και οι μνηστήρες της δεξιάς
- «Ο κακόβουλος εχθρός έχει ηττηθεί»: Ο Χαμενεΐ δηλώνει ότι το Ιράν επέφερε «καθοριστικό πλήγμα» στις ΗΠΑ
- Νέο Tudor Black Bay Chrono 39

