
Για παρεμπόδιση των ερευνών κατηγορείται ο όμιλος Fiat-Chrysler
Νέες κατηγορίες που σχετίζονται με το σκάνδαλο της παραποίησης των εκπομπών ρύπων σε κινητήρες diesel αντιμετωπίζει ο όμιλος Fiat-Chrysler στη Γαλλία.
Τις γαλλικές εισαγγελικές αρχές καλείται να αντιμετωπίσει για μία ακόμα φορά ο όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat-Chrysler.
Αυτή τη φορά το FCA Group κατηγορείται για την παρεμπόδιση των ερευνών που σχετίζονταν με την παραποίηση των εκλυόμενων ρύπων κινητήρων diesel.
Σε αντίθεση με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες συνεργάστηκαν με τις γαλλικές αρχές και απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες παραποίησης ρύπων, ο όμιλος Fiat-Chrysler εμπόδισε τις έρευνες που αφορούσαν του κινητήρες diesel χωρητικότητας 2,0, 1,6 και 1,3 λίτρων.
Από την πλευρά του ο ιταλικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει περαιτέρω την υπόθεση που ερευνούν οι γαλλικές εισαγγελικές αρχές.
auto.in.gr
- Η Κάλας υποβαθμίζει τις φήμες για αντιπαλότητα με την φον ντερ Λάιεν – «Ιστορίες για γατοκαβγάδες», λέει
- Politico: Πώς ο Τραμπ μπορεί να διαλύσει το ΝΑΤΟ εκ των έσω – Τα πέντε σενάρια
- Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο in: Η ανακύκλωση της συζήτησης για το 2015 βολεύει τον Μητσοτάκη — η Αριστερά πρέπει να κοιτάξει μπροστά
- Είδος πολυτελείας το σουβλάκι – Φτάνει πλέον τα 5 ευρώ το τυλιχτό
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 9-20: Στον τελικό με άνεση οι «ερυθρόλευκες»
- Βίντεο που προκαλεί ίλιγγο: Τουρίστες περπατούν σε αιωρούμενη γέφυρα 60 μέτρα πάνω από το έδαφος στον Πύργο του Άιφελ


