Χάρη στο γκολ του Μολίνς στο 85’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Λαμία, η οποία είχε προηγηθεί με το αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στο 37ο λεπτό.
Χάρη στο γκολ του Μολίνς στο 85’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Λαμία.
Οι «πράσινοι» που ήταν κάκιστοι στο πρώτο ημίχρονο, έδωσαν μόνοι τους το προβάδισμα στους γηπεδούχους με το αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στο 37ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη του Παναθηναϊκού και έδειχναν πως θα φύγουν νικητές από το ματς, ωστόσο το πλασέ του Μολίνς «μοίρασε» τους βαθμούς για τις δύο ομάδες.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.